Telefon furat dintr-un magazin din Curtea de Argeș! Hoțul-un tânăr de 33 de ani

de | 11.07.2024 16:16 | Eveniment, Județean

Un tânăr de 33 de ani, din Băiculești, s-a ales cu dosar penal pentru furt.

Pe 10 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin apel la 112, de către administratorul unui magazin din Curtea de Argeș că i-a fost furat un telefon mobil din incinta magazinului.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă.

Oamenii legii au început verificările, iar în cursul aceleiași zile l-au depistat pe autorul jafului, respectiv un bărbat de 33 ani, din Băiculești.

Pe numele bărbatului din Băiculești a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar telefonul a fost recuperat și restituit administratorului magazinului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv: captură video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Intervenție a pompierilor la un bloc din Costești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băiculești

Ultimele articole