Dosar penal pentru un șofer din Ștefănești prins conducând fără drept

de | 12.07.2024 16:25 | Eveniment, Județean

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat în ziua de 11 iulie acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Oamenii legii au acționat în 38 de filtre rutiere, fiind efectuate 377 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate 360 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei.

Totodată au fost reținute 19 permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 42 de ani, din Ștefănești, care coducea un autoturism, pe DN 7C, pe raza localității Albeștii de Argeș. Acesta a fost depistat de

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

„În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”, se arată într-un comunicat transmis de polițiștii argeșeni.

 

Foto descriptiv ordinea.ro

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteșteancă terorizată de fostul concubin! Bărbatul a fost trimis în judecată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole