RebelX – Young Rock Festival – spectacolul continuă și astăzi

de | 13.07.2024 08:14 | Lifestyle, Pitești

Prima zi a festivalului RebelX – Young Rock Festival a dat startul unei experiențe de neuitat! Muzică live, atmosferă electrizantă și o comunitate de tineri rebeli pasionați de rock!

Spectacolul continuă și astăzi, 13 iulie, de la ora 18:00, în Parcul ”Lunca Argeșului” din Pitești. RebelX este festivalul care promovează trupele noi din România. Energia și entuziasmul lor vor fi resimțite în fiecare dintre noi și cu toții ne vom încărca de vibrația tinereții pure! Festivalul RebelX este organizat anual în Pitești, de Asociația „La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, și își propune să aducă în fața publicului trupe rock de adolescenți și tineri din România. Evenimentul este o rampă de lansare pentru tinerii muzicieni, reprezentând o validare a acestora, care, prin pasiune, determinare și creativitate, reușesc să creeze momente memorabile, energizând și inspirând, astfel, spectatorii.

Sursă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lista evenimentelor anunțate de Centrul Cultural Pitești pentru perioada 15-19 iulie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: