Tânăr de 18 ani prins la volan deși avea permisul suspendat. Era și sub influența alcoolului

de | 16.07.2024 20:09 | Eveniment, Județean

Un tânăr de 18 de ani, din Vulturești, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat băut la volan. Mai mult decât atât, acesta avea și permisul suspendat.

Încurajat de aburii alcoolului, ieri, 15 iulie, nu a mai ținut cont de faptul că are permisul suspendat, s-a urcat la volan și a plecat la plimbare.

Însă spre ghinionul lui, cursa i-a fost întreruptă de polițiștii rutieri care l-au tras pe dreapta, pe raza orașului Mioveni, pentru un control de rutină.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, tânărul a fost testat și cu aparatul etilotest, reieșind că acesta consumase alcool, aparatul indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, argeșeanul de 18 ani a fost dus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma ispravei sale, tânărul din Vulturești s-a ales cu dosar penal.

foto descriptiv ordinea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Restricții temporare de circulație pe Transfăgărășan

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioveni | Vulturești