Zile de sărbătoare la Șuici şi Suseni

de | 29.07.2024 08:38 | Politic, Rural

Duminică, 28 iulie, Primăria și Consiliul Local Șuici au organizat ediția a XXI-a a Zilei Comunei, eveniment la care a participat, alături de primarul Constantin Iatagan și de locuitori, și o echipă a PSD Argeș. Echipa Consiliului Județean şi a PSD Argeş a fost tot duminică şi la Suseni la Ziua Comunei.

În cadrul sărbătorii de la Șuici s-a desfășurat și Târgul Anual Sătesc de Sărbătoarea Sfântului Pantelimon, care a avut loc la Zăvoi – Moară. Cu acest prilej, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș, a apreciat o dată în plus rezultatele administrației locale conduse de primarul Constantin Iatagan și a subliniat importanța parteneriatului dintre parlamentarii PSD de Argeș, Consiliul Județean și locuitorii din Șuici. „Cred că aveți unul dintre cei mai destoinici și harnici primari ai județului Argeș, investițiile și proiectele realizate fiind elocvente. Vă dorim tuturor o zi bună, multă sănătate și să ne revedem cu bine la cât mai multe sărbători”, a transmis Remus Mihalcea, potrivit informării publicate de PSD Argeș.

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, a declarat: „Aici găsești mereu oameni buni, frumoși, harnici, cu mult bun simț și care cunosc valoarea unui lucru făcut temeinic. Am întâlnit astăzi (n.r. – duminică) cupluri care au celebrat Nunta de Aur și pentru asta domnul primar a ținut în mod deosebit să-i premieze. Am avut și ocazia să întâlnesc copii care sunt foarte buni la învățătură și pe această cale doresc încă o dată să-i felicit. Îl apreciez foarte mult pe domnul primar Constantin Iatagan, este un om care contribuie la dezvoltarea comunității din care face parte și tocmai de aceea îi susținem eforturile prin proiecte comune cu Consiliul Județean Argeș! La mulți ani, Șuici!”.

“Sunt multe proiecte la Șuici pentru care am muncit mult ca să fie a fi implementate. Mulțumesc consilierilor locali, angajaţilor primăriei şi comunităţii pentru sprijinul pe care l-au oferit şi pentru solidaritatea manifestată în realizarea şi implementarea proiectelor, dar şi parlamentarilor și Consiliului Judeţean Argeş pentru implicare şi pentru susținere”, a declarat Constantin Iatagan.

Echipa Consiliului Județean şi a PSD Argeş a fost tot duminică şi la Suseni la Ziua Comunei. Din echipa PSD Argeș care a fost la Șuici și la Suseni au mai făcut parte deputatul Pavelescu Nicolae, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, consilieri județeni și locali, precum și membri ai TSD.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Simona Bucura-Oprescu și omologul din Turcia, Vedat Işıkhan, vizită la două fabrici din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AUR | București | Eduard Dima | Marius Nicolaescu | Remus Mihalcea | Suseni | Turcia