Centrul Cultural Pitești. Evenimente anunțate pentru perioada 29-31 iulie

de | 29.07.2024 10:41 | Cultură, Județean

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 29 -31 iulie noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Iată cum arată lista evenimentelor stabilite pentru ultimele zile din luna iulie:

  • Prelegerea cu tema „Războiul rece”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, viceprimarul municipiului Curtea de Argeș, eveniment care va avea loc luni, 29 iulie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Noul proiect cultural sub genericul „De Profundis în Artă, Cultură, Viață…”, coordonat de poeta Christine Bernadette Rousseau (alias Cristina Onofre), care va începe luni, 29 iulie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Prima ediție va avea tema “Viața și poezia ei”, avându-l invitat pe poetul Marian Teodor Popescu.
  • Dialogul cu tema „Principalele competiții ale verii”, în cadrul proiectului „Pasionat de Șah”, coordonat de ing. Andrei Rădulescu, instructor de șah, avându-i invitați pe dr. Ovidiu Stancu, instructor de șah, și pe micii performeri din Pitești, eveniment care se va desfășura marți, 30 iulie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Recitalul poetic cu tema „ROGVAIV”, în cadrul proiectului „Suflet pe Rime și Nuanțe” susținut de Loreta Din, poetă și artist plastic, marți, 30 iulie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dezbaterea cu tema „68 de ani de la Independența Regatului Maroc”, în cadrul proiectului „Ferestre Culturale”, coordonat de jurnalistul Ahmed Jaber, avându-l invitat pe Excelența Sa Hassan Abouyoub, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Maroc în România, eveniment care va avea loc miercuri, 31 iulie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ziua imnului naţional al României

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești | Pitești