Bărbat din Valea Danului depistat de polițiști conducând, deși avea permisul anulat

de | 29.07.2024 16:25 | Eveniment, Județean

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Valea Danului, va da socoteală în fața legii după ce a fost depistat de polițiști conducând, deși avea permisul de conducere anulat. Mai mult decât atât, la testarea cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aer expirat.

Pe 28 iulie, în timp ce de deplasa cu un tractor pe DJ 678A, pe raza localității Tigveni, bărbatul a fost tras pe dreapta de polițiști, pentru un control de rutină.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au constatat că argeșeanul de 44 de ani figurează cu permisul de conducere anulat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aer expirat, însă el a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite documente procedurale conform art. 335 și 337 din Codul Penal, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”, transmite IPJ Argeș

Foto: captură video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferi depistați de RADAR cu 131 de km/h prin Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Tigveni | Valea Danului