O fetiță de 3 ani a pus pe jar autoritățile. A sunat la 112 și a spus că tatăl i-a ucis mama

de | 29.07.2024 19:52 | Eveniment, Național

Polițiștii din Slatina au fost puși pe jar de o fetiță de trei ani.

Pe 28 iulie, în jurul orei 13:10, copila a sunat la 112 și a spus că tatăl său a omorât-o pe mama sa, relatează news.ro

Astfel, polițiștii  au pornit cercetările și au localizat zona de unde a fost inițiat apelul, respectiv localitatea Slatina.

În cele din urmă, oamenii legii au identificat și apelantul, fiind vorba de o minoră de trei ani, din municipiul Slatina.

La data de 28 iulie 2024, în jurul orei 13:10, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a primit un apel 112 prin care un copil a comunicat faptul că tatăl său a omorât-o pe mama sa. Imediat au fost demarate activităţi investigativ-operative, în urma cărora s-a stabilit faptul că apelul ar fi fost efectuat din municipiul Slatina. La scurt timp, poliţiştii Poliţiei municipiului Slatina, în urma unor activităţi complexe, au identificat persoana care a efectuat apelul, respectiv o minoră de trei ani, din municipiul Slatina”, a transmis, luni, IPJ Olt.

După verificări, oamenii legii au stabilit că fetița a sunat la 112 când nu era supravegheată de părinți, iar reclamația era falsă.

Având în vedere că în urma apelului fals la 112, a fost declanșată o operațiune de amploare, părinții fetei au fost amendați cu 500 de lei.

Având în vedere activitatile desfăşurate şi resursele utilizate, poliţiştii au sancţionat contravenţional reprezentantul legal cu amendă în valoare de 500 de lei conform Legii nr. 61/1991. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt adresează cetăţenilor rugămintea să efectueze apelul 112 doar când au cu adevărat o urgenţă, când sunt puse în pericol viaţa, proprietatea sau mediul”, au mai transmis poliţiştii.

Foto descriptiv: ziarpiatraneamt.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș. Bărbat în șoc anafilactic după ce a fost înțepat de viespi

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Olt | Slatina

Ultimele articole