Șoferul care a fugit după ce a ucis un băiat de 9 ani și a rănit-o pe sora lui de 7 ani, în parcarea unui parc, a fost arestat

de | 29.07.2024 23:20 | Eveniment, Național

Șoferul care a ucis un copil de 9 ani și a rănit-o pe sora sa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este vorba despre un adolescent de 17 ani.

Potrivit buletindebucurești, în mașina condusă de adolescentul de 17 ani mai era un prieten al acestuia, de 19 ani. Acesta din urmă ar fi primit-o de la o rudă pentru a o duce la reparat.

Reamintim că, tragedia a avut loc duminică seara, în jurul orei 19:30, pe Şoseaua Gării Căţelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon.

Din primele informații, băiatul de 9 ani şi sora lui de 7 ani au ieşit împreună cu mama lor în Parcul Pantelimon. La un moment dat, când se aflau în parcarea de lângă parc, minorii au fost spulberaţi de maşina condusă de adolescentul de 17 ani.

Incidentul tragic a avut loc chiar sub ochii mamei lor.

În urma impactului deosebit de violent, băiatul de 9 ani a murit. În ceea ce o privește pe fetiță, aceasta este în stare gravă la spital. Micuța este la terapie intensivă, după ce noaptea trecută, timp de 9 ore, medicii s-au luptat să-i salveze piciorul stâng.

În urma accidentului şi alte maşini care erau parcate au fost puternic avariate.

Tinerii au fugit de la locul accidentului, însă au fost surprinși de camerele de supraveghere din zona parcului.

Ore bune l-au căutat poliţiştii pe şoferul vinovat. Au organizat şi filtre în puncte cheie din Capitală. Într-un final, tânărul s-a predat la o secţie de poliţie.

Adolescentul care a provocat accidentul mortal a fost dus la reconstituire şi apoi audiat la Brigada Rutieră până târziu în noapte.

După mai multe ore de audieri, adolescentul în vârstă de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, el a fost dus în fața instanței care a hotărât arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Prietenul său, care l-ar fi lăsat pe acesta la volanul autoturismului a fost şi el reţinut de poliţişti.

FOTO: Antena 3 CNN/ captură video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

David Popovici a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris în proba de 200 metri liber

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole