Un copil de un an şi jumătate a rămas blocat într-o maşină încinsă de soare. A fost nevoie de intervenția pompierilor

de | 30.07.2024 20:37 | Eveniment, Național

Intervenție de urgență a pompierilor bihoreni, după ce un copil de un an și jumătate a rămas blocat într-un autoturism.

Incidentul nefericit a avut loc în parcarea unui supermarket din Oradea.

Potrivit news.ro, băiețelul a rămas blocat în mașină, după ce mama lui a uitat cheile în interior.

Cum nu a mai putut sub nicio formă să deschidă vreo ușă, femeia a intrat în panică şi a cerut ajutor la 112. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari cu o autospecială de descarcerare şi cu două motociclete SMURD.

Apelul prin Sistemul Unic 112 a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, în jurul orei 13.25,  apelanta precizând faptul că fiul ei, în vârstă de 1 an şi 6 luni, rămăsese blocat în maşină, cheile aflându-se în interiorul autovehiculului. Pentru salvarea micuţului captiv în maşina încinsă de soare, au fost mobilizaţi de urgenţă, pompierii Detaşamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare şi cu două motociclete SMURD”, transmit oficialii ISU Bihor.

Pentru scoaterea cât mai rapidă a copilului din maşina încinsă de soare, pompierii au spart unul dintre geamuri.

În cele din urmă, a fost scos în siguranță, nefiind rănit, ci doar transpirat din cauza temperaturii ridicare din interiorul mașinii.

Ajunşi în cel mai scurt timp la fața locului, salvatorii au spart geamul portierei din dreapta față, deblocând rapid autoturismul şi eliberându-l pe micuț, care se afla în scaunul auto pentru copii, amplasat pe bancheta din spate”, au mai transmis reprezentanții ISU Bihor.

Pompierii militari trag un semnal de alarmă și le reamintesc părinților că cei mici trebuie supravegheați în permanență și, în niciun caz nu trebuie lăsați, nici măcar pentru câteva minute, singuri în mașină.

Foto descriptiv qbebe.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești. Femeie terorizată și jefuită de fostul concubin

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Oradea

Ultimele articole