Important pentru cetățenii care stau în acest cartier! ”Se materializează al doilea proiect votat de piteșteni”

de | 01.08.2024 11:17 | Administrație, Pitești

Administrația locală anunță că a fost predat amplasamentul și începe lucrările la terenul multifuncțional din cartierul Tudor Vladimirescu. Mai precis este vorba de al doilea proiect votat de piteșteni în programul de bugetare participativă.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Se materializează al doilea proiect votat de piteșteni în programul de bugetare participativă: am predat amplasamentul și începem lucrările la terenul multifuncțional din cartierul Tudor Vladimirescu!

În vecinătatea barajului de acumulare Pitești, vom avea un teren cu suprafață de 44/23 de metri pătrați, din iarbă sintetică, dotat cu porți de minifotbal, fileu de tenis de câmp, bancă de rezervă de 6 locuri și nocturnă.

Valoarea investiției este de 533 424,56 de lei, la care se adaugă TVA.

În prima ediție a bugetării participative, votul cetățenilor a mers tot spre amenajarea, în spațiul viran de pe strada Cornel Chiriac, a unui teren de sport multifuncțional, care astăzi este foarte utilizat!”, a transmis primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cum putem trece mai ușor peste zilele caniculare? Iată câteva sfaturi utile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Tudor Vladimirescu