Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru ministrul Educației. ”Societatea noastră așteaptă un fapt simplu și clar”

de | 01.08.2024 14:43 | Național, Politic

La începutul ședinței de Guvern, premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Educaţiei, Ligia Deca, în urma cazurilor de hărţuire sexuală din mediul universitar semnalate recent, să vină săptămâna viitoare cu propuneri de completare şi modificare a legislaţiei, în dialog cu Consiliul Naţional al Rectorilor.

”Cazurile de hărțuire sexuală din mediul universitar nu pot fi acceptate. Nu va exista toleranță, indiferent de numele agresorului! Și dacă ar fi vorba de un singur caz, a salva o victimă este esențial!

Îi cer ministrului Educației, doamna Ligia Deca, să vină săptămâna viitoare cu propuneri de completare și modificare a legislației, în dialog cu Consiliul Național al Rectorilor.

Cred că societatea noastră așteaptă un fapt simplu și clar: ca legea să protejeze în mod real victimele, iar agresorii să fie dați rapid pe mâna justiției!”, a punctat premierul Marcel Ciolacu la începutul ședinței de Guvern.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

După scandalul de la SNSPA. Ministerul Educației anunță verificări în toate universitățile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ligia Deca | Marcel Ciolacu | Ministrul Educației