Șoferiță de 20 de ani, trasă pe dreapta de polițiști! Circula cu viteză amețitoare într-o localitate din Argeș

de | 01.08.2024 20:35 | Eveniment, Județean

Polițiștii argeșeni au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și combaterea cauzelor care duc de multe ori la producerea accidentelor rutiere.

În urma acțiunilor, oamenii legii au dat 171 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 25.500 de lei, au reținut 16 permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Printre cei sancționați de polițiști se află și o șoferiță vitezomană, în vârstă de 20 de ani, din Ștefănești, care a fost înregistrată de aparatul RADAR în timp ce circula cu viteza de 124 km/h(cu 74 peste limita legală). Aceasta conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Schitu-Golești.

Pentru că i-a plăcut viteză și a apăsat prea tare pedala de accelerație pe un sector de drum cu limita legală de 50 de km/h, tânăra s-a ales cu o amendă în valoare de 1.485 de lei și cu permisul reținut pentru 120 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Topul înmatriculărilor! Ce mașini noi și-au luat românii în primele șapte luni din 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | DN 73