MOBEXPERT – Promoții speciale valabile până pe 28 august

de | 04.08.2024 19:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Transformă spațiul în care trăiești în locul la care visezi!

Profită de reduceri și alege-ți mobilierul și decorațiunile preferate în magazinele Mobexpert și pe www.mobexpert.ro.

Mobexpert

Grupul Mobexpert înseamnă mult mai mult decât magazine.

De la materia primă până în căminele clienților și de la producători din toată lumea până în vitrine, reprezentanții firmei controlează cu atenție fiecare pas, pentru a se asigura că toți clienții vor primi produse de o calitate și la un preț care să-i încânte pentru mult timp.

Mobexpert

Mai mult de două treimi din mobila pe care o veți întâlni în magazine este proiectată și produsă în România, în fabricile Mobexpert.

„Cumpărăm, uscăm și prelucrăm chiar noi lemnul, pentru a ne asigura că obținem calitatea și un prețul pe care le dorim”, transmit reprezentanții companiei pe siteul lor.

Mobexpert

Grupul Mobexpert deține 8 fabrici în patru centre de productie deschise în orașele:

  • București,
  • Dej,
  • Târgu Mureș
  • Suceava.

Mobexpert

De-a lungul timpului, Mobexpert a primit numeroase distincții din partea publicului și a unor instituții independente, fiind desemnat drept un brand de încredere.

La începutul anului 2024 Mobexpert a primit Medalia Qudal pentru Excelență în Calitate. Medalia reprezintă un simbol al încrederii și respectului acordat de către consumatori în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor.

Este acordată pe baza unei cercetări de piață riguroase, realizată de asociația internațională ICERTIAS și reflectă preferințele și opiniile exprimate de către clienți.

Mobexpert

Mobexpert a primit de cinci ori consecutiv trofeul Superbrands. Superbrands este o organizație internațională, prezentă în 90 de țări de peste 30 de ani. În România, organizația este prezentă din 2005, iar de atunci dezvoltă programe dedicate pieței locale și culturii de branding.

Mobexpert

Mobexpert este prima companie din domeniul produselor de mobilier și decorațiuni care a obținut Certificarea Programului Naţional pentru Protecţia Consumatorilor Marca Încrederii, în cadrul Programului implementat de InfoCons.

Obiectivul programului este de a promova, dezvolta și alinia produsele și serviciile de pe piața românească la standardele cerute de piețele internaționale.

„Această certificare aduce un plus de încredere, de trasabilitate și de transparență pentru clienții noștri”, mai transmit reprezentanții Mobexpert pe siteul companiei.

AICI poți răsfoi catalogul Mobexpert.

 453346648 830427922519508 3033315305324164557 n - MOBEXPERT - Promoții speciale valabile până pe 28 august
Mobexpert Pitești
DN65B Km 6, Bradu, 117140 – Argeș, Complex Comercial Supernova Pitești
Program: Luni-Duminică: 10:00 – 20:00
Foto: Facebook MOBEXPERT
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | București | Dej | InfoCons | Pitești | Suceava | Supernova Pitești