Franco Roncadelli a câștigat turneul Comesad BCR OPEN ediția a XI-a

de | 05.08.2024 10:30 | Importante, Lifestyle, Pitești

Piteştiul a fost gazda ediţiei cu numărul 11 a turneului internaţional devenit unul de tradiţie, Comesad BCR OPEN.

Comesad Bcr Open

Ediția din acest an a turneului de la Pitești a fost câștigată duminică, 4 august de un jucător din Uruguay, Franco Roncadelli, al optulea favorit.

Acesta s-a impus în finala jucată cu Alex Marti Pujolras, scor 5-7, 6-1, 6-2.

Comesad Bcr Open

În finala de dublu a turneului Comesad BCR Open, ediţia 2024, s-au impus doi tenismani brazilieni, Saraiva Dos Santos Paulo Andre  şi Tosetto Rafael. Scorul a fost  7-5, 5-7, 10-7 în disputa cu  Ian Jermar (Cehia)  şi Igor Zelenay (Slovacia) . Partida jucată pe terenul central al bazei sportive de la CS Comesad a durat o oră şi 39 de minute.

Comesad Bcr Open

În cadrul competiției a avut loc de asemenea și o partidă demonstrative. Aceasta s-a ținut joi seara, 1 august de la 19:45 și au fost prezenți doi foști mari tenismani ai României, Adrian Ungur( fost număr 79  ATP), Victor Hănescu(fost 26 număr ATP), antrenorul Marius Comănescu,precum și fostul jucător al Rapidului, Vasile Maftei.

Comesad Bcr Open

Amintim faptul că turneul Comesad BCR Open este un turneu ITF de tenis masculin, unul din cele mai importante din țară, dotat cu premii de 25.000 dolari.

 

Foto: Facebook Comesad BCR Open

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Panouri fotovoltaice de la ROMSTAL: Împreună pentru un viitor sustenabil

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Comesad BCR Open | CS Comesad | Favorit | Pitești | Slovacia