Bărbat din Republica Moldova însoțit de un minor aflat în scaunul cu rotile – prins la cerșit în Pitești!

de | 06.08.2024 11:55 | Eveniment, Importante, Pitești

Luni, 5.augst, la ora 13:15, o patrulă din cadrul Serviciului Ordine Publică a depistat, pe strada Dumbravei, un bărbat însoțit de un minor aflat în scaunul cu rotile, în timp ce apela la mila conducătorilor auto care opreau la semafor.

prins la cersit in Pitești

În urma procedurii de identificare, s-a stabilit că respectivul se numește S.F, are 24 ani și este din Republica Moldova.

Polițiștii locali au anunțaț polițiștii Secției 3 dar și Protecția Copilului pentru a continua cercetările și pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la această faptă.

Oamenii legii fac un apel către cetățenii orașului Pitești să nu încurajeze cerșetoria, prin oferirea de bani sau alte bunuri acestor persoane care apelează la mila trecătorilor, numai în acest fel se vor putea stopa acest gen de practici ilegale.

prins la cersit in Pitești

Foto: Poliția Locală Pitești

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție șoferi! Sunt anunțate transporturi agabaritice pe ruta DN 1A – Curtea de Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Poliția Locală Pitești | Republica Moldova

Ultimele articole