Conflict între mai multe persoane în Pitești! Un bărbat și o femeie au fost reținuți pentru violență!

de | 06.08.2024 13:41 | Eveniment, Pitești

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați seara trecută prinapel la 112, cu privire la faptul că pe Aleea Eftimie Antonescu, din Pitești avea loc o stare conflictuală între mai multe persoane.

Aceștia s-au deplasat la fața locului, luând măsuri pentru asigurare ordinii și liniștii publice.

Polițiștii de investigații criminale au efectuat de asemenea cercetări pentru stabilirea situației de fapt, fiind întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și linștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Oamenii legii au luat  după administrarea probatoriului, măsura reținerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, față de două persoane, un bărbat de 45 de ani și o femeie de 35 de ani, ambii din Pitești.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei doi ar fi exercitat acte de violență împotriva a trei persoane, pe fondul consumului de alcool, ce a generat un conflict spontan, fapte de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, informează IPJ Argeș care mai anunță că în cursul zilei de astăzi, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Intervenții ale pompierilor în Pitești și la Merișani! Un bărbat a suferit arsuri de gradul 1 și 2!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești