Alți doi fugari, aduși în România. Alina Gorghiu: ”Ministerul Justiției informează și ajută victimele infracțiunilor sexuale”

de | 08.08.2024 09:55 | Eveniment, Național

După ce zilele trecute vă anunțam că Viorel Dâmbu din Câmpulung, argeșeanul care făcea parte din lotul celor peste 20 arestați în 2016, când s-au făcut percheziții de amploare în Câmpulung, la proxeneții cu mașini de lux, iată că acum ministrul Justiției vine cu un alt anunț: Preda Cristian, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism și spălare de bani este adus în această dimineață din Italia

De altfel, Cristian Preda a fost cercetat în dosar alături de Viorel Dâmbu, iar la sfârșitul lunii martie anul curent, Curtea de Apel Pitești i-a condamnat definitiv pe cei doi. Inculpatul ar fi încercat să fie precaut, iar banii ar fi fost expediaţi de către prostituate, preponderent pe numele unor persoane apropiate inculpatului. Cu toate acestea, instanța a dispus confiscarea specială de la inculpat a unor bunuri, printre care și un AUDI A4 limousine.

Astăzi, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, anunță că alți doi fugari își vor execute pedeapsa în România: ”Ministerul Justiției informează și ajută victimele infracțiunilor sexuale și aduce gunoaiele din societate în pușcăriile din România.

Aici trebuie să își execute pedeapsa fugarii, inclusiv cei care comit abuzuri sexuale contra femeilor și trebuie să răspundă pentru faptele lor!

Doi sunt de astăzi în România:

Vulpe Ionel Cătălin, condamnat pentru viol și proxenetism la 10 ani de închisoare (va fi adus diseară din Germania)

Preda Cristian, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism și spălare de bani la 5 ani si 4 luni de închisoare (adus în această dimineață din Italia)”

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției anunță: Alți doi fugari, aduși în România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Argeș | Curtea de Apel Pitești | Germania | Italia | Ministrul Justiției | Pitești

Ultimele articole