Burlacul Vlad Barbu, însurat pe Facebook, de prieteni

de | 11.08.2024 22:03 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

O grămadă de prieteni i-au urat „Casă de piatră” unuia dintre burlacii convinși ai Piteștiului, Vlad Barbu.

vlad barbu - Burlacul Vlad Barbu, însurat pe Facebook, de prieteni

Omul de afaceri a primit inclusiv mesaje elaborate și sfaturi de căsnicie. „Vă așteaptă un drum lung cu împliniri și dezamăgiri, cu frământări și bucurii, dar peste toate veți trece cu ajutorul iubirii voastre puternice. Casă de piatră!” – a fost unul dintre mesaje.

Un singur lucru a lipsit: mireasa și, prin urmare, căsătoria propriu-zisă care nu a avut loc decât în închipuirea unor prieteni glumeți. Pe restul i-a luat valul și nu au mai verificat informația, așa că a plouat cu… case de piatră.

Nu e ziua mea azi și nici nu m-am însurat, dar mulțumesc pentru urări. Glumițele prietenilor au animat o zi oarecare și mi-au arătat cât de ușor se propagă o știre falsă. Cum spunea Andrei Ciocănaru, să înceapă revelionul!” – a lămurit situația încă burlacul Vlad Barbu.

 

Foto: ediția tipărită

 

Mai multe detalii legate de acest subiect puteți citi pe anchetaonline.ro:

Reacția gimnastei Ana Maria Bărbosu după decizia TAS: „Nu mă așteptam, pentru că nici n-am vrut să-mi dau voie să-mi fac alte speranțe”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vlad Barbu