Șofer bulgar prins pe DN 7 – Cotmeana la volanul unui autoturism neînmatriculat

de | 11.08.2024 19:45 | Eveniment, Județean

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În ultimele 48 de ore împreună cu structurile de ordine publică, polițiștii rutieri au acționat în 71 de filtre rutiere, fiind efectuate 718  testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate, în total 693 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 150.000 de lei, fiind reținute 30 de permise de conducere și retrase 29 de certificate de înmatriculare.

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 32 de ani, din Bulgaria care a fost depistat de polițiștii argeșeni în data de 10 august pe DN 7 – Cotmeana la volanu unui autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, emise de autoritățile din Germania, neavând drept de circulație pe teritoriul României.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Polițist pe motocicletă acroșat de un autoturism la Bascov!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Bulgaria | Cotmeana | Germania | Uiasca | Valea Ursului

Ultimele articole