CABINET DE DIABET – Medic primar Amorina Ionela Dumitrescu Soare

de | 13.08.2024 09:52 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Cu studii consolidate inclusiv în afara granițelor, absolventă a Facultății de Medicină, specialitatea Diabet Zaharat și Boli de Nutriție, medicul Amorina Ionela Dumitrescu Soare și-a început cariera profesională în anul 2010, ca medic rezident în cadrul IDNBM “Dr. N Paulescu”, din București. A devenit medic specialist în 2014, iar, din 2021, este medic primar.

Amorina Ionela Dumitrescu Soare este membră a Societății Romane de Diabet, a Societății Europene de Diabet și a Colegiului Medicilor București.

Amorina Ionela Dumitrescu Soare 1 - CABINET DE DIABET - Medic primar Amorina Ionela Dumitrescu Soare

Și-a consolidat experiența, în peste un deceniu de practică medicală, prin colaborări active cu numeroase unități de stat și private din capitală și din provincie, mii de pacienți beneficiind până în prezent de sprijinul și îndrumarea domniei sale în gestionarea afecțiunilor diabetice, în susținerea unor regimuri nutriționale terapeutice sau a unui stil de viață sănătos.

Din 2022, susține pacienții argeșenii în lupta cu bolile de nutriție, iar în cadrul cabinetului KARA MED DIABET asigură o paletă largă de servicii medicale de la consultații la planuri de tratament, de la evaluări la îndrumare pentru un stil de viață sănătos.

“Suntem ceea ce gândim, simțim și ceea ce mâncăm” spun vechile proverbe. Dintotdeauna, mâncarea a fost parte din tradiție și cultură, un mod de a socializa și a împărtași, de a te conecta cu ceilalți.

“Înțelepciunea din proverbe și zicale o regăsim astăzi cu dovezi știintifice.”, explică – după peste un deceniu de experiză – medicul Amorina Ionela Dumitrescu Soare.

“Cert este ca pentru declanșarea, dar și evoluția multor boli cronice factorul nutriție este foarte important. Pentru afecțiuni de tipul celor cardiovasculare, diabet, dislipidemii, boli hepatice, boli digestive, alimentația joacă un rol primordial. Încă din 1970 au fost derulate numeroase studii despre cum alimentația afectează evolutia bolilor cronice. Exemplul recent din Polonia, în care criza politica și economică din perioada 1980-1990 a dus la scăderea cu 40% a bolilor cardio-vasculare este un exemplu trist, dar din care putem întrezări și latura pozitivă. În practica de zi cu zi am întâlnit multe provocări și am învățat că totul poate fi manageriat și controlat cu răbdare și perseverență.”

Amorina Ionela Dumitrescu Soare 3 diabet - CABINET DE DIABET - Medic primar Amorina Ionela Dumitrescu Soare

  • Scopul KARA MED DIABET, cabinetului diabet și nutriție pe care medicul Amorina Ionela Dumitrescu Soare îl coordonează în Pitești, este acela de a ajuta pacienții cu soluții medicale și îndrumare, cu scopul de a cunoaște și trata “provocarile” apărute de-a lungul timpului, pe fondul unei nutriții nesănătoase.
  • Alimentația poate fi, în concluzie, o armă puternică în lupta împotriva multor bolilor cronice. La KARA MED DIABET din Pitești, descoperim cum putem folosi această armă.

Kera Med Diabet 13. Amorina Ionela Dumitrescu Soare - CABINET DE DIABET - Medic primar Amorina Ionela Dumitrescu Soare

SERVICII KARA MED DIABET

  • Stabilire diagnostic
  • Elaborarea planurilor terapeutice
  • Evaluare periodică
  • Nutriție pentru slăbit Stil de viață sănătos Nutriție Terapeutică

www.cabinetuldediabet.ro

PROGRAM: Luni | Miercuri | Joi: 14:30 – 21:30 * Marți | Vineri: 13:00 – 20:00.

Kera Med Diabet 14 Amorina Ionela Dumitrescu Soare 1 - CABINET DE DIABET - Medic primar Amorina Ionela Dumitrescu Soare

LOCAȚIE: Calea Craiovei, nr.126, bloc P4, Pitești (lângă FARMACIA VOASTRA)

Tel.: 0720.036.620.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Spitalul Municipal Curtea de Argeș – investiții constante pentru servicii medicale moderne

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Calea Craiovei | Polonia

Ultimele articole