Argeșean de 42 de ani depistat în trafic cu arme!

de | 14.08.2024 13:35 | Eveniment, Importante, Județean

  • Depistat de polițiști în urma unui control în trafic!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurale Hârtiești, au descoperit în ziua de 13 august, în urma efectuării unui control în trafic, pe raza Comunei Davidești, 3 arme neletate, în interiorul unui autoturism.

Mașina era condusă de un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate.

S-au deplasat la fața locului polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase și ai Serviciului Criminalistic, care au identificat 2 pistoale cu gaz, un pistol cu efect sonor și 142 de cartușe neletale aferente armelor, pe care bărbatul în cauză le-ar fi deținut și purtat, fără a fi autorizat.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că bărbatul ar fi introdus în țară, armele și muniția fără a le declara autorităților vamale, informează IPJ Argeș care anunță că armele deținute în mod nelegal, au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, faptă prevăzută de Codul Penal și contrabandă calificată, faptă prevăzută de Codul Vamal, în care cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

 

Foto: IPJ Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Inginerul Dinuță de la DS – prins sub un tractor! Acesta a decedat!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Davidești

Ultimele articole