Bazinul din Mioveni, închis pe 15 și 16 august

de | 15.08.2024 10:40 | Administrație, Mioveni

Joi, 15 august 2024, atât la nivelul Primăriei Mioveni, cât și la ghișeele SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, Bazinul de Înot, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Mioveni, precum și la Piața Agroalimentară “Dacia”- nu va fi program de lucru cu publicul!

Măsura se aplică și în ziua de vineri, 16 august, cu excepția Pieței Agroalimentare, care va funcționa la program normal. Legislaţia în vigoare în domeniul muncii reglementează ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, drept sărbătoare legală şi zi liberă la nivel naţional. Suplimentar, autoritățile centrale au decis ca și ziua de vineri, 16 august, să fie liberă, pentru a se face punte cu weekendul.

La nivelul orașului funcționează un dispecerat de permanență ce asigură continuitatea serviciilor oferite de Consiliul Local: alimentare cu apă, canalizare, salubrizare, iluminat public, ecarisaj, întreținere patrimoniu. Apelurile către dispeceratul S.Ed.C. (0736.202.067 și 0348/457.102) vor fi preluate non-stop, iar echipele de intervenție vor acționa prompt pentru remedierea disfuncționalităților survenite.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primăria Mioveni: ”Această zi să fie pentru dumneavoastră un prilej de bucurie, liniște sufletească și apropiere de cele sfinte”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole