Au fost emise primele contracte în cadrul Programului FIV 2024

de | 15.08.2024 11:06 | Economic, Național

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a anunțat miercuri că au fost emise primele 156 de contracte din cadrul Programului de susținere a cuplurilor și persoanelor singure, FIV 2024. Beneficiarii vor putea accesa voucherele imediat după semnarea contractelor, însă apelul pentru depunerea documentației complete rămâne vital pentru eficiența procesului de evaluare.

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse a anunțat miercuri că au fost emise primele 156 de contracte din Programul social de interes national de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure – FIV 2024, pentru primii beneficiari declarați eligibili.

”Precizăm faptul că din momentul în care contractele vor fi semnate de ambele părți, voucherele vor fi comandate și generate automat în platformă, iar beneficiarii le vor primit instant prin e-mail.

Pentru că și anul acesta am primit un număr mare de dosare incomplete (aproximativ 20-25% din dosarele analizate într-o zi), facem apel la toți cei care au depus dosare sau intenționează să le depună să fie atenți la completare și să verifice dacă au încărcat toate documentele necesare, în formatul corect – lista se regăsește în norme – deoarece toate aceste scăpări întârzie întreg procesul de evaluare.

Vă asigurăm de faptul că toți membrii comisiilor analizează cu mare atenție fiecare document și că vom accelera ritmul de analiză al dosarelor, astfel încât timpul de așteptare să fie cât mai mic”, au transmis cei din Minister pe pagina de Facebook.

Depunerea dosarelor pentru Programul social de interes national de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure – FIV 2024 a început luni, 29 iulie 2024, ora 09:00, iar documentele aferente dosarului de înscriere se depun exclusiv în format ELECTRONIC pe PLATFORMA DIGITALĂ Up Comunitate și poate fi accesată folosind link-ul de aici.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook MInisterul Familiei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bazinul din Mioveni, închis pe 15 și 16 august

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Familiei | Mioveni

Ultimele articole