DentOne Clinic – PENTRU UN ZÂMBET DIN TOATĂ INIMA!

de | 16.08.2024 20:30 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Zâmbetul este cel mai bun ambasador al stărilor și al emoțiilor pe care le trăim și dorim să le manifestăm. Când nu ai o dantură perfectă, un stomatolog te poate ajuta să râzi din toată inima!

DentOne

DentOne Clinic Câmpulung este fondată de medicii stomatologi Oana Nicolescu și Dan Popescu, absolvenți ai Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, promoția 2017. Medicul Oana Nicolescu are competență în pedodonție, iar dr. Dan Popescu, în implantologie. Ambii au lucrat inițial în cadrul unor clinici din București, însă și-au dorit să revină în orașul lor natal, care le-a rămas la suflet, și să asigure muscelenilor servicii de calitate și îngrijire premium. Cei doi sunt pasionați de ceea ce fac și prin tehnicile de ultimă oră implementate în clinica lor, cu sprijinul echipamentelor inovative, vă ajută să scăpați de teama de dentist și să găsiți tratamentul optim pentru problemele de sănătate orală pe care le întâmpinați.

dentone3 - DentOne Clinic – PENTRU UN ZÂMBET DIN TOATĂ INIMA!

Clinica DentOne se definește ca fiind o casă a zâmbetului, unde vă așteaptă o echipă tânără, veselă și dedicată, care va face tot posibilul pentru a vă simți ca acasă pe tot parcursul vizitei la stomatolog. La această senzație de confort vor contribui scaunele comode, echipamentele moderne, atmosfera relaxantă și personalul care este mereu cu zâmbetul pe buze.

La DentOne aveți garanția că veți beneficia de intervențiile necesare în cel mai scurt timp posibil, din punct de vedere medical, și la cel mai înalt standard de calitate.

DentOne

TOATE SERVICIILE STOMATOLOGICE – ÎNTR-UN SINGUR LOC

DentOne oferă un pachet de tratament complet, concentrat pe nevoile pacientului. Serviciile medicale oferite în cadrul clinicii includ toată gama de manopere stomatologice, respectiv:

» Odontoterapie (diagnosticarea și tratarea cariilor și restaurarea dinților care au suferit traumatisme)

» Endodonție (care presupune tratamentul infecțiilor pulpei dentare și al complicațiilor acestora în țesutul situat sub dinte)

» Protetică (reconstrucția sau înlocuirea unuia sau a mai multor dinți)

» Parodontologie

» Chirurgie

» Implantologie

» Pedodonție (stomatologie pediatrică)

» Ortodonție

» Radiologie dentară și ORL

DentOne

DOTĂRI ULTRAMODERNE

În dotarea DentOne Clinic se găsește cel mai complex aparat de radiografie volumetrică ce depășește limitele sferei dentare. Pe lângă clasicele computere tomografice dentare, acesta este un ajutor atât pentru medicii specialiști buco-maxilo-faciali, cât și pentru medicii specialiști ORL, acest aparat fiind capabil să realizeze investigații 3D de până la 20 cm în diametru și 10 cm în înălțime, dar și tomografii utile celor din sfera ORL (nas, sinus, căi aeriene, ureche medie, os temporal, vertebre).

Modul clasic de luare a amprentei dentare a fost înlocuit cu unul comod și mult mai precis: scanerul intraoral. Acest aparat este capabil să înregistreze ambele arcade și mușcătura într-un timp asemănător celui cu material de amprentă clasic. Avantajul principal este că rezultatul final are o precizie maximă, pentru că nu mai există probabilitatea să apară erori în procesul de tranziție de la amprenta luată clasic până la momentul în care modelele sunt scanate de laboratorul de tehnică pentru a putea să realizeze lucrările protetice.

DentOne

GRIJĂ PENTRU SĂNĂTATEA ORALĂ

Indiferent de vârstă, fie că e vorba de copii, fie de adulți, vizitele regulate, din 6 în 6 luni, sau chiar mai dese, sunt cea mai bună soluție pentru a menține integritatea danturii, alături de o igienă corectă și regulată. Medicul stomatolog poate identifica o carie în fază incipientă și o poate trata înainte să afecteze o porțiune extinsă a dintelui, de aceea vizitele regulate asigură o dantură sănătoasă.

95% din „infecțiile dentare” nu au simptomatologie, avertizează medicul Oana Nicolescu, de aceea este necesară prevenția. Pentru un diagnostic corect, o consultație este întotdeauna însoțită și de o radiografie dentară completă, adică o ortopantomogramă. Și pentru sănătatea dentară a celor mici trebuie să ne îngrijim din timp.

Copiilor le este recomandată o radiografie dentară completă în jurul vârstei de 5 – 6 ani pentru a vedea evoluția dințișorilor prezenți, dar și a celor ce vor urma, mai ales că în ziua de astăzi se întâlnesc foarte multe anomalii dentare.”, a explicat medicul stomatolog Oana Nicolescu.

DentOne

VĂ AȘTEPTĂM CU ZÂMBETUL PE BUZE!

Pentru a avea un zâmbet sănătos este important să faci primul pas, respectiv o primă vizită la DentOne Clinic. Aici, medicii clinicii vă vor informa, încă de la prima întâlnire, despre fiecare problemă stomatologică pe care o aveți și vă vor explica și prezenta varianta de tratament cea mai bună pentru dumneavoastră.

DentOne

DentOne Clinic este situat în municipiul Câmpulung, str. Maior Giurăscu, nr.3.

Pentru informații și programări puteți apela 0799009390 sau e-mail receptie@dentoneclinic.ro.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

OAMGMAMR FILIALA ARGEȘ – cheia succesului pentru dezvoltarea profesiei de asistent medical sau moașă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | DentOne Clinic | Vedea