Cel mai mare festival național de științe revine la Piteşti

de | 17.08.2024 11:58 | Din ediția tipărită, Eveniment, Importante, Lifestyle, Pitești

Primul și cel mai mare festival național de științe din România revine la Pitești! Romanian Science Festival va avea loc pe 21 septembrie în Piața Primăriei, iar organizatorii promit o ediție mai mare și mai distractivă!

Sute de experimente din domenii diverse – matematică, chimie, biologie, medicină, neuroștiință, fizică, chimie, inginerie, astronomie, sustenabilitate, geografie şi științele pământului, informatică & inteligență artificială, robotică, artă – vor aduce  științele aproape de publicul larg, dar mai ales aproape de copii şi tineri. De altfel, ediţiile anterioare au atras în fiecare an peste 10.000 de participanţi, astfel încât şi anul acesta se preconizează o participare record.

festival stiinte pitesti

Evenimentul este dedicat experiențelor de voluntariat și mentorat, atât elevilor și studenților, cât și profesorilor! Profesorii inventivi, care iubesc să îi înveţe pe elevi prin metode inovatoare, sunt aşteptaţi să coordoneze echipele de voluntari experimentatori în drumul lor spre construirea unui atelier de experimente științifice la festival. La rândul lor, elevii şi studenţii pasionaţi de ştiinţe pot fi voluntari experimentatori şi vor învăța să facă experimente pe care le vor prezenta publicului, dar şi voluntari pentru logistică, ştiinţă şi artă sau promovare. Cei care doresc să participe la festival ca voluntari se pot înscrie prin intermediul unui formular disponibil pe platforma romaniansciencefestival.ro.

Programul Romanian Science Festival Argeș 2024

» 18 septembrie – Caravana mobilă Romanian Science Festival în Costești, Domnești și Rucăr

» 19 septembrie – Carvana Romanian Science Festival în Câmpulung Muscel și Mioveni

» 20 septembrie – RSF Talks la Pitești

» 21 septembrie – Romanian Science Festival la Pitești

Intrarea este liberă și destinată publicului de toate vârstele.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Participanţii la Archangels Fest 2024 pot câştiga o motocicletă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | elevi | Mioveni | Muscel | Pitești | Romanian Science Festival | Rucăr

Ultimele articole