Tânăr din Olt, depistat conducând fără permis și sub influența alcoolului pe străzile din Pitești

de | 18.08.2024 14:27 | Eveniment, Județean

Inconștiență din partea unui tânăr de 24 de ani, din comuna Spineni, județul Olt. Acesta a fost prins de polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, în noaptea de 17 spre 18 august, în jurul orei 00:30, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Municipiul Pitești, fără a deține permis de conducere.

Mai mult decât atât, fiind verificat cu aparatul etilotest, a reieșit că tânărul consumase alcool. Valoarea a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite documentele procedurale conform art. 335 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmite IPJ Argeș

Incidentul în care tânărul din Olt a fost prins la volan fără permis și sub influența alcoolului este doar unul dintre tot mai multele cazuri similare raportate de autorități. În ultima perioadă, polițiștii au depistat tot mai mulți șoferi care conduc fără a avea permis de conducere sau care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. Astfel de situații reprezintă un pericol major pentru siguranța rutieră și duc la creșterea numărului de accidente. Autoritățile continuă să intensifice controalele pentru a descuraja aceste comportamente riscante și a preveni incidentele grave pe drumurile publice.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Recomandările Poliției de Frontieră pentru cei care tranzitează frontierele României astăzi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Bălcescu | Olt | Pitești

Ultimele articole