Campanie de dezinsecție marți, 20 august la Bradu

de | 19.08.2024 22:31 | Administrație, Județean

  • Anunț de interes pentru locuitorii comunei Bradu!
Primarul Dan Stroe a anunțat pe pagina de socializare faptul că marți, 20 august la Bradu va avea loc o campanie de dezinsecție.
„În data de 20.08.2024 pe raza comunei Bradu se va desfășura o nouă operațiune de dezinsecție pentru combaterea dăunătorilor, insecte de disconfort – în funcție de condițiile meteorologice.
Dacă vremea nu este favorabilă aplicării tratamentului, aceasta se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.”
Primarul mai transmite că produsul cu care se va acționa este SOLFAC TRIO 140EC NF, insecticid formulat special pentru avio-tratamente și aplicare ULV.
„Produsele nu sunt dăunătoare oamenilor și nici mediului înconjurător.”
Tratamentele aviochimice vor avea loc marți dimineața între orele 06:00 – 09:00, până la finalizarea întregii suprafețe, iar substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății Publice.
„Atenție: urmare a dezinsecției pot fi afectate coloniile de albine, alte specii de animale sensibile, precum și produsele alimentare depozitate în spații deschise.
Atenție: Avionul ce va împrăștia substanța pentru dezinsecție, va zbura la joasă altitudine.”, a mai transmis primarul Dan Stroe locuitorilor comunei Bradu.
Foto: Facebook Dan Stroe
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Dan Stroe | Ministerul Sănătății | Mioveni | Spitalul Mioveni