A furat dintr-un autoturism și a fugit! Piteștean de 60 de ani reținut!

de | 20.08.2024 15:15 | Eveniment, Pitești

  • A furat dintr-un autoturism și a fost reținut!

Polițiștii de investigații criminale, din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au dispus la data de 19 august reținerea unui bărbat de 60 de ani, din aceeași localitate, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmand ca acesta sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luarea unei masuri preventive.

La data de 15 august piteșteanul a profitat de neatenția proprietarului unui autoturism care lăsase portbagajul deschis a furat un starter auto și apoi a fugit.

Ulterior acesta a fost prinsși reținut de oamenii legii iar prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 450 de lei, a fost recuperat integral, bunul sustras fiind găsit și restituit proprietarului.

Cercetările sunt continuate cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A fost găsit bărbatul de 26 de ani care a plecat de la un centru de îngrijire din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești