Argeșean de 37 de ani reținut pentru furt, distrugere și tulburarea ordonii și liniștii publice

de | 20.08.2024 15:51 | Eveniment, Județean

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, au reținut la data de 19 august un bărbat de 37 de ani, din aceeași localitate acuzat că ar fi sustras un pachet de țigarete și ar fi spart geamurile a două magazine, situate pe raza orașului Topoloveni, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În acest context oamenii legii au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, se arată într-un comunicat IPJ Argeș.

Foto descriptiv Glasul Aradului

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A furat dintr-un autoturism și a fugit! Piteștean de 60 de ani reținut!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Judecătoria Topoloveni | Topoloveni