Incident grav pe șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu: bărbat surprins sub o autoutilitară

de | 23.08.2024 15:56 | Eveniment, Județean

Un incident grav a avut loc, astăzi, 23 august, pe șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu, pe raza localității Mălureni.

Un bărbat a fost surprins sub o autoutilitară de 3,5 tone. La fața locului au intervenit de urgență pompierii cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere, fiind sprijiniți de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș.

La sosirea echipajelor de intervenție, victima era blocată sub autoutilitară, dar era conștientă și cooperantă. Pompierii au acționat rapid pentru a o extrage în siguranță, după care bărbatul a fost predat echipajului medical al SAJ Argeș pentru a fi transportat la spital.

La sosirea pompierilor, victima era blocată sub autoutilitară. Este vorba despre o persoană de sex masculin, conștientă, cooperantă, care după extragere a fost predată echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.”, a transmis ISU Argeș

Cauzele accidentului sunt în curs de investigare, iar autoritățile atrag atenția asupra respectării măsurilor de siguranță pe șantierele de construcții pentru a preveni astfel de incidente.

Foto descriptiv wikipedia/ Nuță Lucian

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Noi informații despre tânărul de 27 de ani dat dispărut în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mălureni | Pitești | Sibiu