Deținutul evadat din Penitenciarul Rahova a fost prins

de | 27.08.2024 18:42 | Eveniment, Național

Informații noi

Pencea Hariton Marian, bărbatul de 37 de ani, condamnat la 2 ani, 9 luni și 297 de zile, care a fost considerat evadat, după ce marți nu s-a prezentat la închisoare în urma permisei a fost prins.

Potrivit Mediafax, el a fost găsit în zona Șoselei Chitila, de către una dintre echipele formate de polițiștii din cadrul unității de penitenciar.

Știrea inițială

Un deținut de 37 de ani, condamnat pentru furt calificat și aflat în regim deschis la Penitenciarul Rahova, este căutat de autorități după ce nu s-a întors de la permisia acordată pentru o zi.

Potrivit antena3.ro, Pencea Hariton Marian, care ispășea o pedeapsă de 2 ani, 9 luni și 297 zile, a plecat din penitenciar dar nu s-a mai întors la termenul stabilit.

Penitenciarul Rahova a anunțat astăzi că bărbatul este considerat evadat și a dispus măsuri specifice pentru capturarea acestuia. Au fost sesizate Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Poliția Orașului Bragadiru, IPJ Ialomița, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. În plus, personalul penitenciarului a fost alertat și au fost trimise echipe de căutare.

În data de 27 august 2024, în jurul orelor 10.00, persoana privată de libertate Pencea Hariton Marian, în vârstă de 37 de ani, condamnat definitiv la 2 ani, 9 luni și 297 zile de închisoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, clasificat în regim deschis, nu s-a prezentat din permisiunea de ieșire din penitenciar pentru o zi” se precizează într-un comunicat al Penitenciarului București-Rahova.

62478147 - Deținutul evadat din Penitenciarul Rahova a fost prins

Foto: antena3.ro

La momentul plecării, Pencea Hariton Marian era îmbrăcat cu blugi de culoare albastru deschis și un tricou alb. Autoritățile cer ajutorul publicului pentru identificarea și capturarea deținutului, recomandând contactarea celei mai apropiate unități de poliție sau apelarea numărului 112.

De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Bucureşti-Rahova la telefon 0214200810.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Schimbarea culorii mașinii: Ce acte sunt necesare la RAR?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Bragadiru | București | Chitila | Ialomița