Ministrul Familiei, Natalia Intotero, după accidentul în care a fost implicată: „Prin mila şi bunătatea lui Dumnezeu sunt bine”

de | 27.08.2024 21:23 | Eveniment, Național

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, a avut în această seară o reacţie, după accidentul în care a fost implicată, în judeţul Vâlcea.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, ministrul Familiei a transmis că este bine și le-a mulțumit celor care au ajutat la locul accidentului şi personalului de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Spitalul Judeţean Vâlcea.

„Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.” Psalmul 46:1
Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗯𝗶𝗻𝗲! ❤️
Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre!
De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!”, este mesajul postat pe Facebook
Reamintim că, Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată într-un accident rutier produs astăzi pe drumul naţional 7, în localitatea Racovița din judeţul Vâlcea. Autovehiculul în care se afla s-a răsturnat după ce a fost izbit violent de un alt autoturism.
În urma accidentului, Natalia Intotero a fost preluată de o Ambulanță și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul spitalului Județean Vâlcea, pentru a primi îngrijiri medicale.
Foto: seintamplaînvâlcea.ro/ Facebook Natalia Intotero
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vâlcea

Ultimele articole