Poștașii vor primi uniforme noi!

de | 29.08.2024 08:43 | Economic, Național

Compania Națională ”Poșta Română” a anunțat, de curând, că peste 17.000 de curieri poștali, ofițeri suport clienți, manageri unitate poștală și asistenți manager unitate poștală vor primi echipamente complete formate din: tricouri polo şi şepci, cămăşi cu mânecă ajustabilă, pantaloni cu buzunare, dar şi pelerine de ploaie, impermeabile, cu glugă.

Noile uniforme ale poștașilor au fost gândite astfel încât să fie și confortabile, dar să și asigure identitatea de brand și profesionalism în domeniul de activitate. ”Investiția, inițiată anul trecut, asigură în același timp și o economie importantă pentru Poșta Română. Întreaga sumă de bani cu care Poșta Română a achiziționat uniformele se deduce din fondul de handicap pe care Compania îl datorează și îl achită lunar către bugetul de stat, economisindu-se astfel aproape 5 milioane de lei”, se arată în informarea publicată de companie pe pagina de Facebook.

„Ne preocupăm de imaginea și bunăstarea angajaților noștri și dorim ca aceștia să transmită profesionalism în interacțiunea cu clienții, având totodată confort pe parcursul zilei de lucru. Această investiție era absolut necesară, având în vedere că ultimele seturi de uniforme complete pentru poștași au fost achiziționate acum mai bine de 15 ani,” a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale ”Poșta Română”, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Posta Romana.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Juniorii susținuți de Bodo și Jean Vlădoiu. ACS Young Boys Topoloveni și-a prezentat lotul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Topoloveni