A ars o hală de pe strada Târgu din Vale din Pitești!

de | 29.08.2024 09:00 | Eveniment, Importante, Pitești

Șase echipaje de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Bradu au intervenit noaptea trecută, aproape de ora 02:00 pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de pe strada Târgu din Vale a municipiului Pitești.

S-a intervenit cu cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

incendiu hală Pitești

Foto: ISU Argeș

Pompierii au acționat pentru a opri flăcările din dezvoltare la întreaga construcție, precum și pentru lichidarea incendiului.

Pagubele au fost condiderabile. Au ars obiecte de mobilier, obiecte din plastic și materiale textile, câteva bărci caiac-canoe, aproximativ un metru cub de lemn și aproximativ 30 mp de vegetație uscată.

S-au mai degradat de asemenea și elemente combustibile ale unor autoturisme parcate în hală.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații închise, precizează ISU Argeș  care mai informează faptul că în interiorul halei se mai adăpostea o persoană,

Intervenția pompierilor pentru lichidarea incendiului a durat aproximativ o oră și jumătate.

 

Foto: ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Argeș. Incendiu puternic la o stână din comuna Nucșoara!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Pitești