(Video) Bărbatul de 56 de ani din Câmpulung reținut pentru profanare de morminte a fost încarcerat!

de | 29.08.2024 11:39 | Câmpulung Muscel, Eveniment, Importante

Incredibil ce a putut să facă un argeșean!  Acesta a fost depistat și reținut de polițiști!

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de profanarea de morminte, și au depistat și reținut la data de 28 august un bărbat de 56 de ani din municipiul Câmpulung.

În urma verificărilor s-a stabilit că, în ziua de 18 iunie, bărbatul s-ar fi deplasat într-un cimitir din Câmpulung, unde ar fi provocat distrugeri la un număr de 7 cruci funerare.

Polițiștii au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele bărbatului, care a fost condus la sediul poliției, pentru audieri,  transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Aceștia mai anunță că bărbatul a fost reținut după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

UPDATE: 

Profanatorul mormintelor de la Campulung Muscel a fost prins. În urmă cu mai bine de doua luni de zile acesta a distrus mai multe cruci din cimitirul din localitate, inclusiv pe a mamei sale. Apoi a fugit în străinătate.

Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere, probă la dosarul politie.

Barbatul a fugit imediat din țară și ieri s-a întors. A fost luat de pe stradă de politiști.

În afara acuzelor de profanare bărbatului i se impută și ultrajul având în vedere că a agresat un polițist în timpul reținerii. Initial a fost reținut pentru 24 de ore, iar în această după-amiază instanța a dispus arestarea lui preventivă.

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș transmite faptul că bărbatul de 56 de ani din municipiul Câmpulung a fost încarcerat.

„Bărbatul de 56 de ani, căutat de polițiști pentru cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de profanare de morminte, la momentul depistării de către polițiști, a devenit agresiv și a refuzat să îi însoțească la sediul poliției.

Polițiștii au pus în executare mandatul de aducere emis în cauză, folosind forța, împrejurare în care bărbatul a lovit unul dintre polițiști.

Cu privire la aceste aspecte a fost anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În cursul zilei de astazi, 29 august, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat.”

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu victime în Argeș! Doi bărbați au ajuns la spital!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Muscel