Bebeluș găsit fără suflare la o groapă de gunoi

de | 29.08.2024 19:32 | Eveniment, Național

Caz șocant în Maramureș! Un bebeluș a fost găsit mort la o groapă de gunoi.  Descoperirea a fost făcută de proprietarul unei societăți comerciale, care a alertat imediat autoritățile.

Potrivit antena3.ro, trupul neînsuflețit al nou-născutului a fost găsit, astăzi, pe rampa de colectare a deşeurilor din comuna Bârsana.

Agenții de la Poliția Rurală Ocna Șugatag s-au deplasat rapid la fața locului, dar și polițiștii criminaliști, precum și un procuror criminalist.

Ancheta polițiștilor urmează să stabilească dacă micuțul era sau nu în viață atunci când a fost aruncat la gunoi.

Între timp, cadavrul bebelușului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Astăzi, 29 august 2024, la ora 09.00, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, având punctul de lucru în localitatea Bârsana, cu privirea la faptul că, pe rampa de colectare a deșeurilor a fost identificat trupul neînsuflețit al unui copil nou-născut.

La nivelul inspectoratului a fost constituită o echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului“, a transmis IPJ Maramureș.

Foto: observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

România se află pe locul 14 în topul înmatriculărilor de mașini noi din Uniunea Europeană

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole