Incendiu în apropierea unei păduri din comuna Coșești!

de | 31.08.2024 16:35 | Eveniment, Județean

O altă misiune a pompierilor este pentru stingerea unui incendiu izbucnit în apropierea unei păduri din comuna Coșești, satul Leicești.

incendiu vegetatie

Foto: ISU Argeș

La fața locului se intervine cu două echipaje și două autospeciale de la Detașamentul Mioveni și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Domnești.

Flăcările au afectat vegetația de pe o suprafață de teren de aproximativ 10.000 mp.

WhatsApp Image 2024 08 31 at 16.28.11 - Incendiu în apropierea unei păduri din comuna Coșești!

Foto: ISU Argeș

WhatsApp Image 2024 08 31 at 16.28.12 - Incendiu în apropierea unei păduri din comuna Coșești!

Foto: ISU Argeș

În acest context îngrijorător pompierii argeșeni trag un nou semnal de alarmă cu privire la pericolul pe care îl reprezintă arderea necontrolată, pe lângă riscul de a primi amenzi usturătoare.

Din nou, suntem nevoiți să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește pericolul reprezentat de incendiile de vegetație uscată, atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru viețile și bunurile oamenilor.

 

Reamintim că arderile necontrolate de vegetație sunt interzise, iar nerespectarea prevederilor legale se sancționează cu amendă de la 7.500 lei la 15.000 lei, pentru persoane fizice şi de la 50.000 lei la 100.000 lei pentru persoanele juridice.”,

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/interventie-salvamont-arges-persoana-probleme-medicale-alta-pierdut-186560/

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Coșești | Leicești | Mioveni | Salvamont

Ultimele articole