Primarul Ion Gîrleanu: „Anul viitor ziua comunei Bogați să ne regăsească la fel de voioși!”

de | 30.08.2024 18:20 | Administrație, Județean

Pe 29 august, în zi de mare sărbătoare locuitorii comunei Bogați au sărbătorit ziua localității.

Primarul Ion Gîrleanu a transmis un mesaj pe pagina de socializare în care le-a mulțumit tuturor celor care au fost prezenți la eveniment.
Ieri, 29 august, am sărbătorit împreună ziua localității noastre.
Ne-au onorat cu prezența senatorii și deputații PSD Argeș: Cristina Stocheci, Ovidiu Puiu, Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea, dl. Eduard Dima, director general – Direcția Regională de drumuri și poduri, dl. Adrian Bughiu, vicepreședintele Consiliului județean, alături de consilierii județeni, primari din alte localități, directori de instituții și prieteni ai comunei Bogați.
la Bogați
Pe această cale, vă mulțumesc pentru numărul mare în care ați fost prezenți în această zi de sărbătoare, demonstrând încă o dată faptul că în momentele importante pentru comunitatea noastră formăm o echipă, că suntem gazde primitoare pentru invitații noștri, că știm să ne distrăm la fel de mult cum și muncim.
Cu mândrie în suflet doresc tuturor multă sănătate, iar anul viitor ziua comunei Bogați să ne regăsească la fel de voioși!”,a precizat primarul ion Gîrleanu.
la Bogați
Foto: Facebook Ion Gîrleanu
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole