2000 de oameni au vizitat Fabrica de ciment Holcim din Câmpulung în weekendul 30 august – 1 septembrie

de | 03.09.2024 17:00 | Câmpulung Muscel, Lifestyle

  • 2000 de oameni au vizitat Fabrica de ciment Holcim din Câmpulung

Fabrica de ciment Holcim din Câmpulung și-a deschis porțile pentru publicul larg în weekendul 30 august – 1 septembrie, evenimentul înregistrând un număr record de vizitatori în istoria companiei.

„Zilele Porților Deschise” a atras 2.000 de vizitatori, dublu față de ediția anterioară.

În cele trei zile, au avut loc 97 de tururi ghidate, 600 de copii participând la explorarea fabricii, iar standul de cariere a atras interesul a peste 300 de persoane.

M-am bucurat să fiu în mijlocul oamenilor de dimineața până la miezul nopții și să simt energia pozitivă a comunității. Ne dorim să menținem această transparență și relație deschisă cu toți cei din jurul nostru, iar numărul mare de vizitatori ne arată că eforturile noastre, la nivel local, sunt apreciate”, a declarat Cornel Banu, Director Industrial Holcim România & Republica Moldova.

Un număr de peste 70 de angajați Holcim s-au asigurat de organizarea evenimentului. Aceștia au parcurs, alături de toți vizitatorii, un număr total de aproximativ 3.000 kilometri în cadrul tururilor, au pregătit peste 150 de litri de cafea sau au oferit sprijin în activitățile special concepute pentru cei prezenți.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

DentOne Clinic Câmpulung își mărește echipa!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cornel Banu | Holcim | Republica Moldova