Cum începe noul an școlar în Pitești? ”Ne-am asigurat că elevii noștri vor beneficia de cele mai bune condiții”

de | 04.09.2024 15:41 | Administrație, Pitești

Noul an școlar începe luni în forță. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a vorbit într-o emisiune la Antena3 Pitești despre situația lucrărilor din unitățile de învățământ din municipiu, dar și despre dificultățile întâmpinate până în prezent.

Astfel, Gentea a vorbit despre necesitatea relocării, pentru 2-3 săptămâni, a unor clase de la Liceul Teoretic ”Ion Barbu” din Pitești, dar și despre alte investiții în infrastructura de învățământ. Gentea a venit și cu o veste bună, cea referitoare la finalizarea lucrărilor de la Colegiul Național Zinca Golescu. Declarațiile primarului le puteți viziona aici.

”Pentru că doar câteva zile ne despart de un nou an școlar, ne-am asigurat că elevii noștri vor beneficia de cele mai bune condiții de infrastructură educațională!

Niciodată nu s-au investit atâția bani în școlile, laboratoarele, sălile sau terenurile de sport din Pitești!

Și vom continua să susținem cu toate eforturile învățământul și performanța școlară!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook, iar alăturat a postat un filmuleț cu declarațiile detaliate.

Foto descriptiv. Sursă foto: Screenshot Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cupa de fotbal a Baroului Argeș – ”In memoriam Nicolae Dobrin”. Competiția se bucură de participare internațională

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Ion Barbu | Pitești