(VIDEO) Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești! Pieton lovit mortal

de | 04.09.2024 22:02 | Eveniment, Importante, Județean

Informații noi

Poliția a venit cu precizări cu privire la modul în care s-a întâmplat nefericitul eveniment rutier ce a avut loc în această seară, pe Autostrada A1, în care un bărbat de 66 de ani, din Rătești a fost lovit mortal de un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din județul Gorj. Se pare că victima ar fi traversat autostrada în momentul impactului.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii rutieri a rezultat că un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj, care conducea un autoturism pe Autostrada A1, deplasându-se pe Calea 1 – sensul către Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, a accidentat un bărbat de 66 de ani, din Rătești, județul Argeș, posibil pe fondul traversării.”, transmite IPJ Argeș

Echipajele de urgență au sosit rapid la fața locului și au încercat să resusciteze victima, însă eforturile lor au fost zadarnice, decesul fiind confirmat la scurt timp.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat absența alcoolului. Totuși, testul drugtest a sugerat prezența unor substanțe psihoactive, motiv pentru care șoferul a fost dus la spital pentru analize suplimentare.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili toate detaliile acestui incident.

În cauză au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența unei substanțe psihoactive și ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, transmite IPJ Argeș

Știrea inițială

Un grav accident rutier a avut loc în această seară pe Autostrada A1 București-Pitești.

Din primele informații, la kilometrul 80 al sensului de mers către Pitești, în zona localității Pătuleni, un pieton ar fi încercat să traverseze autostrada în fugă și ar fi fost spulberat de un autoturism marca Volkswagen Tiguan, care circula pe banda 2.

La fața locului s-au deplasat de urgență oamenii legii, dar și două echipaje SMURD, unul de prim ajutor calificat, în sprijinul acestuia intervenind și unul de terapie intensivă mobilă. De asemenea, la locul cu pricina s-a deplasat și un echipaj SAJ.

Ajunși la locul solicitării, paramedicii au identificat un bărbat în vârstă de 66 de ani, inconștient, căruia i se aplică manevre de resuscitare.

Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

 

Din cauza evenimentului, circulația rutieră este restricționată pe banda 2 a direcției către Pitești, desfășurându-se pe prima și cea de urgență, valorile de trafic fiind în creștere.

Știre în curs de actualizare.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O româncă a născut nouă copii până la vârsta de 40 de ani, toți prin cezariană

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | București | Gorj | Pitești | Rătești | Târgu Jiu

Ultimele articole