Spitalul Orășenesc Mioveni sărbătorește cinci ani de la inaugurare

de | 05.09.2024 10:17 | Județean, Administrație

Astăzi, 5 septembrie, Spitalul Orășenesc Mioveni marchează cinci ani de la deschiderea sa, un moment important în istoria orașului. Această realizare reprezintă cea mai semnificativă investiție medicală din regiune din ultimele trei decenii și un vis împlinit pentru comunitate.

Într-un mesaj de aniversare, managerul Codruț Adrian Schneider și-a exprimat recunoștința față de toți cei care au contribuit la realizarea acestui proiect, precum și față de personalul spitalului pentru profesionalismul, empatia și responsabilitatea de care au dat dovadă.

Astăzi, 5 septembrie, marcăm cinci ani de la inaugurarea Spitalului Orășenesc Mioveni, un moment de referință în istoria orașului nostru. Această realizare, cea mai importantă investiție medicală din regiune în ultimele trei decenii, a fost un vis împlinit.
Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest proiect și colegilor noștri pentru profesionalism, empatie și responsabilitate. Privim cu încredere spre viitor, știind că Spitalul Mioveni va rămâne un pilon esențial al comunității noastre.
La mulți ani!”, a declarat managerul Codruț Adrian Schneider

Spitalul Orășenesc Mioveni a devenit un centru medical de referință pentru locuitorii din zonă, oferind servicii esențiale de sănătate și contribuind semnificativ la bunăstarea comunității.

Foto: Facebook Spitalul Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Spitalul Orășenesc Mioveni – PASIUNE PENTRU MEDICINĂ!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Spitalul Mioveni