Cătălin Gherzan: ”Mircea Geoană a reprezentat cu demnitate interesele României”

de | 09.09.2024 07:54 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a anunțat că demisionează de la Alianța Nord Atlantică începând de săptămâna aceasta. El a precizat că demersul este legat de intenția sa de a candida pentru funcția de președinte al României. Vestea i-a bucurat pe toți cei pentru care niciunul dintre candidații anunțați de partide nu reprezintă o soluție viabilă, așa cum este și în cazul omului de afaceri piteștean, Cătălin Gherzan. Potrivit acestuia, „mă gândeam cu groază că nu voi avea cu cine vota și că ar fi trebuit să aleg între două rele”. Gherzan susține candidatura lui Geoană încă din momentul în care aceasta a fost anunțată ca probabilitate.

”În aceste vremuri complexe și pline de provocări, țara noastră are nevoie de un lider cu o viziune clară, experiență diplomatică și capacitatea de a aduce împreună toate forțele politice și sociale pentru a construi un viitor mai bun pentru România. Acest lider este, fără îndoială, Mircea Geoană. Prin cariera sa îndelungată, atât pe plan național, cât și internațional, Mircea Geoană a demonstrat că este un om politic dedicat, cu principii solide și o abilitate remarcabilă de a construi punți între oameni și instituții. În calitate de diplomat de carieră, fost ministru de Externe și secretar general adjunct al NATO, Geoană a reprezentat cu demnitate interesele României și a contribuit activ la consolidarea poziției noastre pe scena internațională.

Avem nevoie de un președinte care să înțeleagă atât nevoile cetățenilor, cât și dinamica globală, iar Mircea Geoană este cel mai potrivit pentru acest rol. El a arătat în mod constant că știe cum să găsească soluții și să construiască consensuri, punând întotdeauna interesele României și ale poporului român pe primul loc. Îl susțin cu toată încrederea pe Mircea Geoană pentru președinția României, pentru că știu că poate aduce stabilitate, progres și respect în fruntea statului. Este timpul să avem un lider care să ne reprezinte cu demnitate, responsabilitate și viziune.”, a declarat omul de afaceri Cătălin Gherzan.

Foto descriptiv. Sursă foto: ediția print.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan: ”Proiectele europene pentru a băga apă, gaz sau canalizare rămân doar la stadiul de promisiuni electorale”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan | NATO

Ultimele articole