APĂ-CANAL 2000 S.A. angajează electrician la Secţia Stația de Epurare Pitești

de | 09.09.2024 08:38 | Anunțuri, Județean

Societatea APĂ-CANAL 2000 S.A. PITEŞTI cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr.24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de electrician la Secţia Stația de Epurare Pitești.

Atribuțiile de bază ale postului de electrician constau în supravegherea, întreținerea, reglarea, repararea, executarea de manevre, montarea și controlul instalațiilor și echipamentelor electrice și energetice din cadrul Secției Stația de Epurare Pitești.

Cerinţele şi condiţiile de participare la concurs pentru postul de electrician sunt: cel puțin școală profesională cu profil energetic, electrotehnic sau instalaţii electrice pentru construcţii absolvită; să deţină autorizaţie de electrician emisă de A.N.R.E. pentru gradul IB sau să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege pentru obţinerea acesteia; apt din punct de vedere medical pentru lucrul la înălţime şi pentru manipularea manuală a maselor; experiență în domeniu 1 an; constituie avantaj disponibilitatea de a participa prompt la intervenţii în caz de avarii.

Concursul pentru postul de electrician constă într-o probă scrisă şi un interviu.

Bibliografia pentru concurs constă în manuale şi cărţi din literatura tehnică de specialitate referitoare la noţiuni de electrotehnică, măsurări electrice, maşini şi acţionări electrice, precum şi Normativul pentru proiectarea, execuţia şi exploatarea instalaţiilor electrice, indicativ I7-2011.

Documentele necesare pentru înscrierea la concurs pentru ocuparea postului de electrician: CV; Consimțământ și Informații la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societății secțiunea „Clienți – Formulare”) copii după actul de identitate, actele de studii și, după caz, autorizație electrician grad IB, se vor depune la ghișeul unic al societăţii situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr.24A, judetul Argeş, sau pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro, până la data de 17.09.2024 inclusiv, ora 16:00.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la telefonul 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 08:00-16:00.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brătianu | I.C. Brătianu | Pitești