Scandal într-un cartier din Pitești! Bărbat de 28 de ani rănit de iubita minoră!

de | 09.09.2024 13:20 | Importante, Eveniment, Pitești

Argeșean rănit în urma unui conflict avut cu iubita minoră.

Polițiștii piteșteni s-au mobilizat ca urmare a unui apel prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, prin care o femeie solicita ajutor, apelul fiind întrerupt.

În urma verificărilor complexe efectuate de oamenii legii s-a stabilit că apelul a fost efectuat din zona unui bloc de locuințe, din municipiul Pitești, stabilindu-se și apartamentul în cauză. Din cauză că nu răspundea nicio persoană a fost forțată intrarea în apartment, iar în interior a fost identificată o minoră de 17 ani, care a confirmat că a apelat la 112, pe fondul unui conflict cu concubinul acesteia, de 28 de ani, din Căteasca.

Polițiștii au fost descoperite de asemenea în interiorul locuinției urme de răvășire și pete de culoare brun-roșcat.

Totodată s-a stabilit că în acest interval, bărbatul de 28 de ani s-a prezentat la o unitate medicală, acesta fiind conștient și prezentând mai multe leziuni prin înțepare, din primele verificări stabilindu-se că acestea au rezultat în urma stării conflictuale cu minora de 17 ani, anunță polițiștii argeșeni.

Aceștia mai transmit că pentru ambele persoane, au fost completate formularele de evaluare a riscului, conform Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice. Pentru tânără, nu au fost întrunite condițiile legale necesare emiterii unui ordin de protecție provizoriu, iar bărbatul s-a opus emiterii acestuia, astfel că ambele persoane au fost informate cu privire la drepturile pe care le au. De asemenea, le-au fost înmânate formularele pentru solicitarea unui ordin de protecție de la instanța de judecată.

Mai aflăm că în urma evaluării medicale a leziunilor bărbatului, precum și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Cercetările sunt continuate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luării măsurilor legale în consecință, transmite Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

 

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Veste dureroasă! S-a stins Mircea Andreescu, unul dintre oamenii care au scris istorie în Dacia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Căteasca | Dacia | Pitești

Ultimele articole