Senatorul Ovidiu Puiu: ”Dragi elevi, să nu uitați să vă iubiți țara, limba, rădăcinile!”

de | 09.09.2024 13:47 | Pitești, Lifestyle

Anul școlar 2024-2025 începe cu emoție și optimism, iar senatorul PSD de Argeș, Ovidiu Puiu, subliniază importanța colaborării între școală, familie, comunitate și stat pentru a îmbunătăți sistemul educațional din România. El îndeamnă elevii să aibă încredere în puterea educației de a transforma vieți și îi încurajează să își iubească țara și rădăcinile. Cu un mesaj de succes și speranță, senatorul reiterează credința că, împreună, putem face progrese semnificative în educație.

Sursă foto: FB Ovidiu PUiu

”Anul școlar 2024-2025 începe sub semnul emoției unui nou început și – sperăm cu toții – al respectului și al încrederii în instituția școlii. Ca sistem, educația din România arată destul de eterogen, dar sunt convins că prin efortul conjugat școală – familie – comunitate – stat vom reuși să fim mai buni! Tuturor celor care astăzi trec pragul școlii, indiferent din ce poziție, le doresc să creadă în forța transformatoare a educației și în puterea ei de a genera binele!

Dragi elevi, să nu uitați să vă iubiți țara, limba, rădăcinile!

Mult succes în noul an școlar!”, a punctat în mesajul publicat pe pagina de Facebook senatorul PSD de Argeș, Ovidiu Puiu.

Sursă foto: FB Ovidiu Puiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Piața Primăriei din Pitești. S-a deschis a treia ediție a târgului pentru ONG-uri – PITASO

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: educație | elevi | Ovidiu Puiu

Ultimele articole