Alina Gorghiu: ”Am un gol în stomac când vin în Argeș la începutul anului școlar”

de | 09.09.2024 14:02 | Rural, Lifestyle

Prezentă în Argeș la deschiderea noului an școlar, Alina Gorghiu, ministrul justiției și președintele PNL Argeș, și-a exprimat emoțiile legate de acest nou început, cu atât mai mult cu cât aceasta a mărturisit că școala generală și liceul le-a făcut în Curtea de Argeș. Ministrul a amintit de investițiile semnificative din Domnești, de proiectele noi penytru cei 765 de elevi. De asemenea, Gorghiu a adus în discuție progresul în educație din comuna Corbi, unde școala Corbșori primește anual peste 300 de elevi, evidențiind meritele primăriței în transformarea spațiilor de învățământ.

“Am făcut școala generală și liceul în Curtea de Argeș, așa ca am un gol în stomac când vin în Argeș la începutul anului școlar.

Anul școlar vine cu proiecte noi pentru cei 765 de elevi din Domnești.

Acum doi ani, aici se înființa prima grădiniță cu program prelungit de pe valea Râului Doamnei. În curând vor avea o sală de sport nouă și frumoasă. Tot aici, vom avea curând un SMART lab. Contractul a fost semnat cu Ministerul Educației anul acesta. Felicitări și domnului primar Ion Doru Smadu, care face toate eforturile pentru ca elevii din Domnești să aibă acces la cea mai bună educație!

La școala Corbșori din comuna Corbi, peste 300 de elevi au început anul școlar 2024 – 2025. Mulțumesc dnei Anca Baciu, primărița de aici, pentru că investițiile din ultimii 4 ani se văd și spațiile de învătământ se prezintă așa cum trebuie într-o comună mare și frumoasă.”, a transmis, în mesajul publicat pe pagina de Facebook, Alina Gorghiu, ministra justiției și președinta PNL Argeș. 

Sursă foto: FB Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Senatorul Dănuț Bica: „Succes în noul an școlar”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Anca Baciu | Corbi | educație | elevi | Ministrul Justiției

Ultimele articole