Prețurile carburanților astăzi! Cât costă un litru de benzină şi motorină în Argeș

de | 10.09.2024 08:34 | Județean, Importante, Lifestyle

Argeșenii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că astăzi, 10 septembrie, preţurile la carburanţi sunt mai ieftine față de cele din weekend.

Concret, preţul pentru un litru de benzină standard a scăzut cu zece bani, astfel că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 6,95 şi 7.17 lei.

Portalul peco-online.ro  arată că astăzi, 10 septembrie, cel mai mic preț la benzina standard îl găsim la stațiile Petrom din Câmpulung ( de pe străzile Elena Doamna, strada Cuza Voda și Mareșal Antonescu), dar și la cele din Curtea de Argeș ( de pe Bulevardul Basarabilor, strada Negru Vodă și strada Victoriei), Bradu (Sos. Pitesti – Craiova DN 65), Pitești ( Str. Abatorului Nr.6 și Calea Câmpulung Nr.1), Bascov, Albota, Leordeni, Slobozia, Căldăraru, Rucăr și Costești.

Cei care alimentează cu benzină superioară trebuie să aibă în vedere că aceasta pornește de la 7.51 lei per litru și ajunge până la 7.95 lei per litru. Cel mai mic preț îl găsim tot la stațiile Petrom.

Și prețul la motorină a scăzut.

Potrivit sursei citate, un litru de motorină standard costă între 7,04 şi 7,23 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,41 şi 7,74 lei.

Cel mai mic preț la motorina standard îl găsim la stația Socar de pe Bulevardul Dacia din Mioveni și la stațiile Petrom,7.04 lei, iar la motorina premium îl găsim la stațiile Lukoil din Pitești( de pe strada Depozitelor), Câmpulung (de pe DN 73, km 55), Piscani (de pe DN 73, Pitești-Câmpulung), Cotmeana, Bradu și Curtea de Argeș (de pe strada 1 Decembrie 1918).

Nu în ultimul rând trebuie precizat că preţul pentru un litru de GPL se menţine constant undeva în intervalul 3,43-3,65 lei. Cel mai mic preț îl găsim la o stație Lukoil din Câmpulung.

foto descriptiv observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Victorie pentru România în meciul cu Lituania. Scor 3-1

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole