Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni? Anunțul meteorologilor

de | 10.09.2024 09:26 | Național, Lifestyle

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 9 septembrie – 7 octombrie.

Potrivit meteorologilor, în prima săptămână din interval temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice în est şi nord-est şi mai coborâte decât cele normale în vest şi sud-vest. De asemenea, până pe 23 septembrie sunt anunțate ploi în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 09.09.2024 – 16.09.2024

În această perioadă, temperaturile vor fi mai ridicate în est și nord-est, în timp ce vestul și sud-vestul vor înregistra valori mai scăzute decât cele normale. Restul teritoriului va avea temperaturi apropiate de media sezonului. În privința precipitațiilor, meteorologii anunță ploi în exces pe întreg teritoriul României, cu precădere în regiunile vestice și la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16.09.2024 – 23.09.2024

Temperaturile vor fi în general normale pentru această perioadă, deși în vestul extrem se vor înregistra valori ușor mai coborâte. Precipitațiile vor continua să fie peste normalul obișnuit, cu ploi semnificative în toate regiunile țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23.09.2024 – 30.09.2024

Temperaturile vor rămâne în limitele normale pentru sfârșitul lunii septembrie, în timp ce regimul pluviometric va reveni la valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo pentru săptămâna 30.09.2024 – 07.10.2024

Pentru prima săptămână din octombrie, se estimează că valorile termice se vor menține apropiate de media normală a sezonului, iar cantitățile de precipitații vor fi, de asemenea, în jurul normei climatologice.

ANM avertizează că este posibil să apară variații locale ale prognozei, însă, în general, este așteptat un început de toamnă cu vreme schimbătoare și ploi frecvente.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ANSVSA anunță că 17 focare de pesta rumegătoarelor mici au fost stinse

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | ANSVSA

Ultimele articole